18. 01. 2021.
Otvoren festival piva “Beer fest”,  do nedjelje oko 60 koncerata

Otvoren festival piva “Beer fest”, do nedjelje oko 60 koncerata

Otvoren festival piva “Beer fest”, do nedjelje oko 60 koncerata

Beogradski tradicionalni festival “Beer fest” otvoren je večeras na Ušću nastupom grupe “Aerodrom”, a do nedjelje, 19. avgusta, posjetioce očekuje oko 60 koncerata na tri bine.

Na glavnoj bini, osim “Aerodroma”, večeras nastupaju i “Riblja čorba”, “Partibrejkers” i “Six Pack”, a nastup Rošin Marfi najavljen je za ponoć na “Inovejšn stejdžu”.

Posjetioci su počeli da pristižu prije 20.00 časova, a u dijelovima Novog Beograda nešto prije toga počela je da pada jaka kiša, prenose mediji.

Organizatori festivala istakli su da je “Bir fest” najmasovniji festival u Srbiji i da je za srpsku prestonicu važan prevashodno zbog turizma, ali i zbog pozitivnog imidža Beograda.

Ulaz na festival je besplatan, a beogradski “Beer fest” jedan od dva besplatna festivala u Evropi, iako se godišnje održi oko 200 velikih muzičkih festivala.

Narednih večeri na “Beer festu” će nastupiti dr Nele Karajlić, britanski bend “Strenglersi”, kao i Ida Prester sa sastavom “Lolobriđida”.

Publika će moći da čuje i bendove “Rimljani ite doma”, “Popečitelji”, “Zoster” i Đorđe Miljenović bend, “Van Gog”, “Gobline”, “Frajle”, kao i “Neverne bebe”, “Pilote”, “Inspektora Blažu i Kljunove”, kao i mnoge druge, javlja Tanjug.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender