12. 06. 2021.
Đoković i Federer večeras u finalu Sinsinatija

Đoković i Federer večeras u finalu Sinsinatija

Đoković i Federer večeras u finalu Sinsinatija

Novak Đoković večeras u Sinsinatiju igra svoje šesto finale. Meč sa Federerom zakazan. u 22 časa.

Tri puta na ovom turniru na posljednjem koraku do jedinog trofeja iz masters serije koji mu nedostaje zaustavljao ga je Rodžer Federer

Novak Đoković, koji je dobio posljednja dva meča sa Federerom, vjeruje da ima dovoljno samopouzdanja da konačno trijumfuje u Sinsinatiju.

„Ne opterećuje me činjenica da nikad nisam uzeo pehar u Sinsinatiju. Naprotiv, dodatno me motiviše, iako mi je ovo šesto finale. Do sada nisam uspeo da prebrodim tu prepreku. U poslednjih nekoliko meseci igram bolji tenis nego što je to bio slučaj u periodu od 12 meseci pre toga, što zbog pobvrede, što zbog pauze, operacije. Kockice se slažu i očekujem da odigram blizu usvog maksimuma, ako ne i maksim, jer to će biti vrlo zahtevan meč prtiv Federera“, rekao je Đoković za RTS posle pobede nad Marinom Čilićem.

U mečevima sa Marinom Čilićem i Milošem Raonićem, Novak je imao oscilacija.

„Tesan meč odigrao sam i protiv Čilića, igrača koji me je pobedio u poslednjem duelu na travi u Kvinsu. Do poslednjeg udarca nije se znalo ko će u finale. Zadovoljan sam kako završavam mečeve, ali ne i kako dozvoljavam protivnicima da se vrate u meč. U pitanju je pad koncentracije, ali to je sastavni deo igre. Nadam se da u finalu tih padova neće biti, ako želim titulu“, rekao je Đoković, prenosi B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender