12. 05. 2021.
Vremenska prognoza za naredna četiri dana

Vremenska prognoza za naredna četiri dana

Vremenska prognoza za naredna četiri dana

U ponedjeljak 20. avgusta očekuje se toplo i pretežno sunčano vrijeme. Tokom dana na jugu i jugoistoku ponegde kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Ujutru pretežno sunčano, oko rijeka ponegdje prolazna magla. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka. Na jugu i jugoistoku sredinom dana i tokom popodneva doći će do razvoja oblaka koji će samo ponegdje donijeti prolazne pljuskove sa grmljavinom. Pljuskovi će biti češći u brdsko-planinskim predjelima. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Minimalna temperatura vazduha od 12°C do 19°C, na jugu do 22°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 34°C, u višim predjelima od 24°C.

Banjaluka, 20. avgust: Pretežno sunčano i toplo vrijeme uz malo oblaka tokom dana. Vjetar slab istočni. Minimalna temperatura vazduha oko 18°C, a najviša dnevna do 33°C.

U utorak (21.8.): Pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme uz malo oblaka tokom dana. Popodne na jugoistoku razvoj oblaka koji će samo ponegdje u brdsko-planinskim predjelima donijeti kraće pljukove sa grmljavinom. Minimalna temperatura vazduha od 13°C do 19°C, na jugu do 23°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 29°C do 35°C, u višim predjelima od 25°C.

U srijedu (22.8.): Nastavlja se pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme. Popodne na jugoistoku, zatim i na jugozapadu razvoj oblaka koji donose povremene pljukove sa grmljavinom. Minimalna temperatura vazduha od 13°C do 20°C, na jugu do 23°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 29°C do 35°C, u višim predjelima od 25°C.

U četvrtak (23.8.): Nastavlja se toplo i pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost tokom dana. Na jugoistoku i jugozapadu i dalje će biti uslova za povremene lokalne pljuskove sa grmljavinom. Minimalna temperatura vazduha od 13°C do 19°C, na jugu do 23°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 34°C, u višim predjelima od 24°C.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender