27. 02. 2021.
Bogdanić: Banke da odustanu od provizije na uplate u Fond solidarnosti

Bogdanić: Banke da odustanu od provizije na uplate u Fond solidarnosti

Bogdanić: Moj sin nije bio u vozilu Vlade

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić danas je u Istočnom Sarajevu demantovao informaciju RTVBN da je njegov sin službenim vozilom Vlade izazvao udes u Tesliću, poručivši da je takvo izvještavanje, kako je rekao, bruka i sramota jedne medijske kuće.

-Moj sin je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi vozilom moje supruge, koje je staro 12 godina. Na sreću, sve je prošlo samo sa materijalnom štetom. Nastojaću da na sudu i na svaki drugi način ovo okončam, jer ne mogu da vjerujem da može postojati neodgovoran urednik, neodgovorna televizija i neodgovoran vlasnik koji se promoviše na nesreći djeteta – rekao je Bogdanić novinarima.

Izražavajući saosjećanje sa drugim vinovnikom u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila, Bogdanić mu je zaželio što brži oporavak.

Ministar zdravlja smatra da je ovim događajem njegovom sinu sada stavljena “meta na čelo”, što nikako nije dobro i što se, kako kaže, politika vodi na ovaj način.

-Mislim da ovo ne služi na čast nikome, nijednom novinaru i nikome ko je sve ovo uradio. Imao je mogućnost da sve provjeri, na licu mjesta su bili policijski službenici, urađen je alko-test. Sve je evidentirano i urađeno što je bilo potrebno – rekao je Bogdanić.

Iz ovog ministarstva ranije danas je saopšteno da su se sva službena vozila ovog ministarstva sinoć nalazila u garaži Administrativnog centra Vlade i da nijedno nije učestvovalo u bilo kakvoj saobraćajnoj nezgodi. (Srna)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender