25. 06. 2021.
“Vide li redove ispred ambasada?” i još četiri pitanja

“Vide li redove ispred ambasada?” i još četiri pitanja

“Vide li redove ispred ambasada?” i još četiri pitanja

Stvarni problemi Republike Srpske na koje režim nije imao, niti će imati odgovor jesu: iseljavanje stanovništva, zatvaranje škola, siromaštvo, uništena i opljačkana javna preduzeća i privreda na koljenima, katastrofalno zdravstvo…, navodi Savez za pobjedu u saopštenju za javnost.

Stoga, pozivamo režim da odgovori makar na pet pitanja:

1. Vide li redove ispred ambasada i konzulata, i znaju li da je za vrijeme njihove vladavine Republiku Srpsku napustio grad stanovnika?

2. Ko je ubio Davida Dragičevića?

3. Ko je odgovoran za propast tri banke?

4. Ko je hrvatskoj predao jasenovačku građu i obećao treći entitet na štetu Republike Srpske?

5. Zašto u Republici Srpskoj posla ima samo za firme sinova i prijatelja koje iz budžeta izvlače stotine miliona KM?

Režim u Republici Srpskoj odlično zna da je ključni nacionalni problem Srpske to što će, ovom dinamikom, kroz 30 godina ostati teritorija bez stanovnika. Umjesto da se posveti programima zapošljavanja, privlačenja investitora, nesposobni režim je Srpsku doveo i izolaciju, a jedina izvozna roba je narod. To će 8. oktobra stati, jer Savez za pobjedu zna kako će Republiku Srpsku vratiti na pravi put i narodu!

Svakodnevno SNSD-ovo preuveličavanje priče o migrantima nije ništa drugo do odraz svijesti režima da nemaju čim da se pohvale za proteklih 12 godina.

SNSD, DNS i SP odlično znaju da migranti samo prolaze kroz Republiku Srpsku, ali ništa ne čini da stane u kraj onima koji pomažu njihov ilegalni prelazak i transportuju ih od Drine do Bihaća i Velike Kladuše. Zato pozivamo ministra Dragana Lukača da konačno počne da raditi svoj posao i hapsi one koji švercuju migrante kroz Republiku Srpsku, što je postao vrlo unosan “biznis”, navodi se u saopštenju za javnost Saveza za pobjedu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender