27. 01. 2021.
“Ne treba nam tvojih 500.000 KM”: Dragičević po 149. put rekao da nikad neće odustati

“Ne treba nam tvojih 500.000 KM”: Dragičević po 149. put rekao da nikad neće odustati

“Ne treba nam tvojih 500.000 KM”: Dragičević po 149. put rekao da nikad neće odustati

Danas je 149. dan od kako Davor Dragičević na banjalučkom Trgu Krajine traži istinu o smrti svoga sina i 149. dan kako od institucija ne dobija konkretne odgovore.

Otac koji već mjesecima traži istinu o tome šta se desilo sa njegovim sinom poslije tog 17. marta, i na večerašnjem okupljanju je zaprijetio da izbora u oktobru neće biti ako se ne otkrije istina o smrti njegovog sina Davida Dragičevića.

Davor se ponovo zahvalio svima koji ga podržavaju i rekao da je za Davida čuo cijeli svijet, a večeras je na Trgu i novinarka iz Londonskog Tajmsa.

-Uzmite pare i nab**te ih sebi… znate gdje. Davor se ne prodaje. Predsjedniče kod tebe u Palati sjede ubice i za mene ste svi saučesnici – rekao je Davor, uz koga je i večeras stalo mnogo Banjalučana.

Dragičević je aludirao na današnju izjavu predsjednika RS, Milorada Dodika, da se razmišlja i o tome da se raspiše novčana nagrada od 500.000 KM, za one koji dostave saznanja o tom slučaju.

Davor je pitao Lepira i Vreću zašto su juče pobjegli, ako časno rade svoj posao, te da će uskoro reći ko je naručilac Davidovog ubistva.

-Joj tata dirao me neki mali sa dredovima… ma ubi klinca, dijete razvedenih roditelja…tata konobar…- citirao je Davor, kako tvrdi, ubice njegovog sina.

Ponovo se iz centra Banjaluke čuo snimak na kom predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, govori da Davor ima još jednog sina, čuli su se i zvižduci ljudi, ali i Davorove riječi da su njegovog sina silovali, masakrirali i ubili nečasni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Jedan od okupljenih pročitao je pismo o Davidovoj sestri, te rekao da je njoj najteže, jer je izgubila nešto što je najviše voljela, što je rasplakalo mnoge okupljene.

Kao i 148 puta do sada, građani su stali uz Davora Dragičevića, podigli pesnice, zatražili pravdu i svi u glas pjevali pjesmu koju je pokojni David napisao i otpjevao.

Okupljenjima se obratio i banjalučki glumac, koji je jedva održao govor jer nije mogao da suzdrži suze.

-Oduzmu ti sina i bune se kad se buniš, i ljute se kad se ljutiš. Šta očekuju? Da sjediš i plačeš? Ne daj Davore na sebe. Ne daj na ponos – čitao je glumac kroz suze.

Pročitano je mnogo pisama i rečeno da se za ovaj skup čulo u cijelom svijetu.

-Pravda za Davida je kada dijete od sedam godina dođe jer želi da pročita pjesmu, kada djed od 70 godina ne propušta nijedan skup, kada jedan otac dođe ovdje i pita se “šta da je moj”. Ljudima je dosta debilizma i mraka, udružili smo se da nešto popravimo – poručeno je sa večerašnjeg skupa.

Večeras su okupljeni poručili da ljudi žele da se i oni pitaju, a ne da čitav život biraju između onih i ovih.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender