21. 01. 2021.
Stojković: Gol nas dijeli od Lige šampiona

Stojković: Gol nas dijeli od Lige šampiona

Stojković: Gol nas dijeli od Lige šampiona

Filip Stojković, fudbaler Crvene zvezde, rekao je za klupski sajt da ih jedan gol dijeli od grupne faze Lige šampiona.

“Uradili smo veliku stvar u Beogradu, svima nam je bilo jako bitno da ne primimo gol. Čitava ekipa igra odličnu odbranu, to se posebno vidi u susretu sa kvalitetnim ekipama kao što je Salcburg. Oni imaju izuzetno dobro uigranu sredinu terena, brze igrače koji su stalna prijetnja za protivnički gol i zato sam jako zadovoljan što smo uspjeli da ih neutrališemo. Smatram da imamo dobar rezultat pred revanš. Naravno da bi bilo mnogo bolje da smo iskoristili barem jednu od nekoliko odličnih šansi koje smo imali, ali ovog puta nam je nedostajala završnica. Vjerujem da to neće biti slučaj u Salcburgu. Uvjeren sam da će nam i jedan gol u gostima biti dovoljan da obezbjedimo Ligu šampiona”, rekao je Stojković za klupski sajt i nastavio:

“Formacija Salcburga je drugačija od svih ekipa protiv kojih smo igrali. Nemaju klasična krila u ekipi za čije čuvanje bih ja bio zadužen i zato sam, kao i čitava odbrana, imao dosta složeniji zadatak. Da smo se dobro snašli govori i činjenica da je za 90 minuta naš protivnik samo jednom ozbiljno priprjetio Borjanu. Šutirali su samo iz daljine, ali iz našeg šesnaesterca nisu uspjeli ozbiljno da nas ugroze”.

Navijači Crvene zvezde utakmicu su pratili iza pomoćnih terena kod južne tribine i svih 90 minuta pjesmom su bodrili naše momke.

“Bilo je neobičnio igrati pred praznim tribinama. Svi smo uvjereni da bismo nošeni navijačkom pesmom sa tribina uspjeli da postignemo bar jedan gol i da pobijedimo. Јoš jednom se pokazalo koliku snagu imaju naši navijači. Dopirali su do nas povici i podrška od navijača okupljenih iza južne tribine i izuzetno smo im svi zahvalni na tome. Vjerujem da će u Salcburgu napraviti domaći teren za nas i pokazati zašto su najbolji na svijetu”.

Izabranike Vladana Milojevića u subotu, 25. avgusta, očekuje susret u Superligi Srbije sa ekipom Čukaričkog.

“I pored priče o Ligi šampiona trenutno nam je najvažniji susret sa Čukaričkim koji nas očekuje u subotu na našem stadionu. Imamo u ekipi mnoštvo odličnih igrača, svi smo spremni u svakom trenutku i vjerujem da nam umor neće biti problem da zabilježimo novu pobjedu u prvenstvu. Ko god se nađe na terenu daće svoj maksimum, ne zaboravljamo ni u jednom trenutku da nam je dupla kruna prioriet”, poručio je Stojković. (B92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender