12. 05. 2021.
Davor Dragičević: “Imam izjavu svjedoka, nije tad bio u pekari već dan ranije”

Davor Dragičević: “Imam izjavu svjedoka, nije tad bio u pekari već dan ranije”

Davor Dragičević: “Imam izjavu svjedoka, nije tad bio u pekari već dan ranije”

Kao i protekla četiri mjeseca i večeras se veći broj građana okupio na Trgu u Banjaluci kako bi podržali Davora Dragičevića da sazna ko je odgovoran za ubistvo njegovog sina Davida.

-Ovdje već 153 dana stojimo mirno i dostojanstveno i tražimo istinu i pravdu, a ništa još nismo dobili – rekao je Davor Dragičević večeras na Trgu Krajine.

-Imam izjavu svjedoka iz Pekare, Iliću, David oko 2.30 nije ni prošao, niti ušao u pekaru. Znači i to ste montirali. On je tu prethodni dan bio. Da ste malo pametniji znali bi da je poslije ponoći šalterska prodaja – istakao je Davor.

On je zatim zagrmio “Majko gdje su ti sinovi, majko gdje su ti sinovi pitam?”.

-Moj je gore četiri mjeseca trune. Dokle mislite da ću ulaziti u praznu kuću, do kada mislite da ću ulaziti u njegovu praznu sobu. Neću još dugo imati i mir ni dostojanstvo- rekao je Davor.

To što ste mu uradili, dabogda vam se sjeme zatrunilo. Ako neće bog, ja ću se pobrinuti za tebe i sebe – rekao je Davor.

Zatim se izvinio sinu što ga nije uspio spasiti.

-Moj sin je masakriran, ni u sanduk ga nisam mogao spustiti. On je strunuo. Ko god hoće nek vam oprosti. Nek oprosti i pop i sveštenik i hodža. Da imam 1.000 djece ovo vam neću oprostiti. Ni vama u skupštini ni cijelom MUP-u – poručio je Davor sa trga.

Davor je zatim rekao da mu ne daju informaciju ko je pozvao Davida u trenutku nestanka.

-Kojoj majci ste dali ispis poziva za njenog sina za godinu dana, a meni kome je sin masakriran ne date. Na skupštini je rečeno da kada se sazna istina da ćemo Suzana i ja ostati sami. E pa vi ćete za vijek vijekova ostati sami – rekao je Davor što je podržano gromoglasnim aplauzom.

I na večerasnjem okupljanu pročitana su pisma podrške, kao i Davidove pjesme.

Davor je i večeras ponovio riječi predsjednika RS o tome da treba nastaviti slavu, na šta su prisutni negodovali.

-Kako je meni kad mi uništite prezime, zatrte sjeme saznaćete uskoro – rekao je Davor i dodao da će grupa “Pravda za Davida” trajati vječno, javlja srpskainfo.com. Foto: Goran Obradović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender