18. 05. 2021.
27 ulica dobija nazive, stiže rasvjeta u više naselja

27 ulica dobija nazive, stiže rasvjeta u više naselja

Aplikacija “Građanska patrola”: Najviše prijava za kvarove na javnoj rasvjeti

U proteklom periodu, naši sugrađani su putem aplikacije „Građanska patrola“ najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti, zapuštene placeve koji su zarasli u korov, te nepokošene zelene površine.

– Građani su se žalili da ne radi rasvjeta u dijelovima ulica Braće Jugovića, Slobodana Kusturića, Tihomira Damjanovića (na djećijem igralištu), Jaroslava Plecitija, Knjaza Miloša, Jovana Bijelića, Miloša Obilića, te na mostu kod Incela. Sve primjedbe građabna smo primili i izdali nalog za popravak javne rasvjete – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove Banjaluka.

Istovremeno, izdat je nalog za košenje trave u ulicama Srđe Zlopogleđe i Sime Miljuša, što je ubrzo, po prijavi, i učinjeno. Po dojavi građana putem „Građanske patrole“ odmah je naloženo preduzeću „Čistoća“ da pokupui zaostali otpad pored kontejnera u Ulici Trive Amelice, te da se zamijeni neispravan kontejner u Ulici Đure Jakšića.

Savjesni građani su dojavili i da je pukla kanalizaciona cijev u Ulici Marka Kraljevića u blizini dječijeg igrališta, a nadležno odjeljenje je odamah izdalo nalog da se ovaj kvar sanira.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender