09. 03. 2021.
Bomba za kraj – Marko Marin u Crvenoj zvezdi!

Bomba za kraj – Marko Marin u Crvenoj zvezdi!

Bomba za kraj – Marko Marin u Crvenoj zvezdi!

Marko Marin, velika želja Crvene zvezde, konačno je dogovorio sve sa šampionom Srbije sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Prvo Ričmond Boaći, potom Goran Čaušić i za kraj – Marko Marin! Fantastičan posljednji dan prelaznog roka za crveno-bele.

Marin od 2016. godine igrao je za Olimpijakos za koji je nastupao na 59 utakmica i zabilježio 12 golova uz deset asistencija.

Njemački fudbaler bio je velika nada te nacije, međutim nikada nije uspio da ispuni sav potencijal. Ponikao je u školi Frankfurta, a nastupao je još za Menhengladbah, Verder, nakon čega je uslijedio transfer u Čelsi.

U Londonu se nije naigrao i svake godine završavao je na pozajmicama – Sevilja, Fiorentina, Anderleht i Trabzonspor. Na kraju 2016. godine završio je u Olimpijakosu, koji je za njega platio tri miliona dolara, javlja B92.

Tokom dvije godine igrao je dosta u Olimpijakosu, međutim sada se pridružio Zvezde u kojoj bi trebao da ima platu oko milion evra. Marin je raskinuo ugovor sa klubom iz Pireja i u Beograd je došao kao slobodan igrač.

https://www.instagram.com/p/BnKMBFoHbNA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender