25. 06. 2021.
Davor Dragičević ponovio: Dajem vam rok do 5. oktobra

Davor Dragičević ponovio: Dajem vam rok do 5. oktobra

Davor Dragičević ponovio: Dajem vam rok do 5. oktobra

Veliki broj Banjalučana i večeras je 161. dan pružio podršku porodici ubijenog mladića Davida Dragičevića. Otac Davor Dragičević istakao je da naredne sedmice očekuje da se potvrde njegove riječi, a to je da iza otmice, mučenja i ubistva njegovog sina stoji MUP RS.

– Meni ovakva država, ni institucije ne trebaju. Ni Davidov grob neće ostati u ovoj zemlji, ako ne budu procesuirani i na maksimalne kazne osuđeni ubice, ali i saučesnici – istakao je ogorčeni otac.

Davor je ponovio i poziciji i opoziciji i dao rok do 5. oktobra kada dolazi kod svog sina na Trg.

– Sve što bude poslije toga dana biće odgovoran sve i jedan pripadnik MUP i poslanici. Ja vas nisam postavio na to mjesto. O meni pričajte šta god hoćete, ali neću nikada dozvoliti da dirate moje mrtvo dijete i prevrćete mu kosti – rekao je Davor Dragičević.

Dodao je kako ga ne interesuje ni što su ucijenili tužioce i patologa.

– Sve sam rekao, i gdje ste odveli dijete i sve. Šta vam je moje dijete skrivilo…Ko je važniji od institucija ove države? Nikome ne prijetim, ali niko neće dobro proći ko god je učestvovao u ubistvu – istakao je Dragičević.

Zahvalio se svima na podršci i snazi koju mu daju, među kojima je i njegov David kojeg je kako kaže mazio, pazio i vaspitao, dok ga nisu ubili.

– Dok se vi vozate po jahtama, šmrčete kokain, vodate starlete ja ulazim u praznu kuću – zagalamio je ogorčeni otac.

Okupljeni su i večeras pjevali pjesmu “Klinac u getu”, te su podsjetili da će od sutra skupovi podrške počinjati u 18 časova.

Skup “Pravda za Davida” održan je i večeras u centru Banjaluke, gdje članovi grupe i građani traže da se razjasne sve činjenice u vezi ubistva mladofg Banjalučanina Davida Dragičevića.

“Naredne sedmice očekujem da se potrde sve moje riječi. MUP RS stoji iza organizacije ubistva Davida Dragičevića, iza otmice, silovanja, mučenja i na kraju ubistva mog djeteta. Nikog više neću uvlačiti u predmet i objašnjavati. Meni ovakva država i ovakve institcije ne trebaju”, rekao je Davidov otac Davor Dragičević.

On je sa građanima održao 161. okupljanje na Trgu Krajine odakle je i večeras posalo jasne poruke.

“Saša Labotiću, David nije umro, David je ubijen. Da dižeš mrtvu optužnicu protiv mog mrtvog djeteta. Rekao sam i ponavljam, imate rok do 5. oktobra, previše sam vam dao i činjenica i dokaza o organizvanom ubistvu moga djeteta. Sve što bude, vi ćete biti odgovorni, odgovaron će biti sve i jedan pripanik MUP-a, Tužilaštva, sve i jedan poslanik, svi koji se nalaze u institucijama. Optužujete me, pričate svašta. O meni pričajte šta god hoćete, mene ne insteresuje, ja znam svoj pravac, ali neću nikad dozvoliti da dirate moje mrtvo dijete”, poručio je Dragičević.

Kazao je da se institucije trebaju ponašati samo u skladu sa zakonom i da će sve biti jasno.

„Nikom ne prijetim. Nećete dobro proći, ko god je malo ispod nokta imao u organizovanom ubistvu moga sina, goniću vas do karaja života. Sve znam i sve ću reći. Ja kad kažem neće biti dobro, ali ja ću to uraditi za svije dijete“, kazao je Dragičević.

Rekao je da mu grupa “Pravda za Davida” daje snagu da nastavi te se zahvalio svima na podršci.

(srpskainfo.com, nezavisne.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender