29. 01. 2022.
Deset razloga da mu date drugu šansu

Deset razloga da mu date drugu šansu

Deset razloga da mu date drugu šansu

Iako je prvi susret bio loš, postoji deset konkretnih razloga da sa istim tipom odete na još jedan sastanak.

1. Neutralno mišljenje. Ispričajte prijateljicama sve o prvom sastanku i zatražite mišljenje. Ako se njima svidi, to ne znači da ćete s njim uskočiti u vezu, ali dobre su šanse da zaista zaslužuje još jednu priliku.

2. A s druge strane, briga vas što drugi misle. Pronađite vremena za neko piće poslije posla pa čak i ako drugi misle da je to gubljenje vremena. Možda se pokaže dobrim potezom.

3. Nervoza. I to tolika da u stomaku osjećate vrtloge u rangu super oluje. Dogodila se mnogima. Možda u ovom slučaju vama ili dečku s kojim ste bili na sastanku. U tom stanju teško da osoba može razumno razmišljati i reći nešto apsolutno smisleno.

4. Pitanja. Na drugom dejtu još možete postavljati pitanja preko kojih upoznajete osobu. Otkrivanje je zabavno. Ponekad je na prvom sastanku razgovor dosadan, a sad već može biti nešto opušteniji. Ako je razgovor na prvom piću bio dosadan, to ne znači da je sugovornik bio dosadan (iako može biti taj slučaj) i to vrijedi otkriti.

5. Ukočenost. Vi još nemate onu opuštenost koju vidite kod parova koji sjede kraj vas dok večerate u restoranu. Naravno da nemate jer za takvo što je potrebno iskustvo i povezanost. Da biste saznali voli li on zelenu salatu i je li mu draže meso od ribe te o čemu voli čavrljati dok gladan čeka da konobar donese naručeno, morate se sresti više puta.

6. Intimnost. Neki momci na prvom sastanku ni u ludilu ne dolaze do poljupca. Neprijatno im je i ne pada im na pamet da vam dotaknu vam ruku ili koljeno. Ponekad ćete upravo u tim trenucima kada su dodiri prisutni imati pravi dojam o tome sviđa li vam se neko ili ne. Pravi razlog za još jedan susret.

7. Potencijalno prijateljstvo. Na kraju priče ako ste zaista sigurni da između vas nikada neće biti ništa prisnog na taj način, zapitajte se ima li u njemu potencijala za dobrog druga. Ako da, taj drugi nazovi sudar biće tek jedno u nizu ugodnih druženja. A možda ima zgodnog druga kojeg ćete uskoro upoznati.

8. Loš dan. Sigurno se i vama dogodilo da ste nekog upoznali na dan kad vam baš ništa nije išlo od ruke i u očima te osobe ispali ste smušeni, neorganizovani i ko zna kakvi još. Pa imajte onda malo milosti prema dečku. Možda baš taj dan kad je s vama izašao prvi put nije bio njegov dan.

9. Izgled. Možda vam dečko nije izgledao privlačno na tom nesrećnom sastanku kao u trenutku kad ste se upoznali. Pazite da vam se ne dogodi prosvjetljenje kad ga sljedeći put sretnete negdje u prolazu. Pitaćete se kako je moguće da sad opet izgleda toliko dobro. Razlog za sudar broj dva je tu. Bolje provjerite jer ne vidite svaki put osobu istim očima. Ma sigurno vam se nešto slično dogodilo pa znate o čemu pričamo.

10. Doživjeli ste samo jedan dio osobe. I to je potpuna istina. Ako ste bili u bioskopu i na večeri, uopšte ne znate kako taj tip funkcioniše kad je, primjera radi, u klubu ili dok šetate parkom. Upoznajte ga u drugom kontekstu na drugom susretu. Možda vam se svidi. (Cosmopolitan)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender