27. 02. 2021.
Trivić: Posramljena sam Dodikovom izjavom

Trivić: Posramljena sam Dodikovom izjavom

Trivić: Posramljena sam Dodikovom izjavom

Kao obrazovana i ambiciozna osoba koja je sve svoje uspjehe u životu ostvarila pomoću rada, truda i talenta, duboko sam povrijeđena i posramljena izjavom Milorada Dodika da je uzaludno sve ukoliko niste dio vlasti, izjavila je Jelena Trivić, profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci i predsjednica Ekonomskog savjeta PDP-a.

Ona tvrdi da je više zabrinuta zbog izostanka osude akademske zajednice, čast izuzecima. Ljudi od nauke bi, kako kaže, trebalo da štite integritet znanja i osuđuju poltronstvo, nepotizam, nestručnost i površnost.

Trivićeva je dodala da izjave i stavovi poput ovih koje je izrekao Milorad Dodik predstavljaju sve protiv čega se ona bori na profesionalnom, ali i ličnom planu.

„Svojim studentima uvijek pokušavam dati do znanja da je znanje nešto što se ne može izgubiti i da Republiku Srpsku treba učiniti društvom u kojem se jedino cijeni znanje, stručnost i poštenje“, navela je Jelena Trivić.

“Znanje je sila, znanje je moć, učite djeco dan i noć, rekao je onomad Jovan Jovanović Zmaj. Uvjerena sam da je to jedini put naprijed, u budućnost.“ izjavila je Trivićeva.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender