08. 05. 2021.
Osumnjičeni za paljevinu u Laktašima sproveden u Tužilaštvo

Osumnjičeni za paljevinu u Laktašima sproveden u Tužilaštvo

Banjalučanin umro nakon premlaćivanja

BANJALUKA – Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su uhapsili Banjalučane Milana Lukića (19) i Marka Bajića (28) zbog sumnje da su pretukli sugrađanina, a koji je preminuo u UKC RS, gdje je bio hospitalizovan.

Dvojicu muškaraca terete za tešku povredu sa smrtnom posljedicom.

Prethodno je Policijskoj upravi Banjaluka, 28. avgusta, prijavljeno da su nepoznata lica napala šezdesetjednogodišnjaka.

Zbog povreda on je zadržan na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, gdje je, kako “Nezavisne” saznaju iz te zdravstvene ustanove, preminuo 30. avgusta u 5.30 časova.

Policija je nakon prijave, 28. avgusta, identifikovala osumnjičene, te ispitala, a prema početnim saznanjima, dežurni okružni javni tužilac je krivično djelo ovalifikovao kao “tjelesna povreda”.

“Policijsku upravu Banjaluka je 3. septembra zdravstvena ustanova obavijestila da je šezdesetjednogodišnjak preminuo, te su uhapšeni M.L. (19) i M.B.(28)”, kazali su iz banjalučke policije.

Iz UKC RS su za “Nezavisne” potvrdili da je šezdesetjednogodišnji pacijent primljen 28. avgusta u Službu za neurohirurgiju.

Prema riječima Vesne Ivanišević, načelnice Službe za neurohirurgiju, po prijemu je zbrinut i liječen po svim medicinskim protokolima.

“Pacijent D.G. (1957) preminuo je 30. avgusta u 5.30 časova”, rekli su iz UKC RS.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender