25. 07. 2021.
Održan 163. skup “Pravda za Davida”

Održan 163. skup “Pravda za Davida”

Održan 163. skup “Pravda za Davida”

Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša. Na Davidovom trgu 163. dan stojimo mirno i dostojanstveno. Istine i pravde nema, a od ove države i institucija sigurno je neće ni biti.

Poručio je danas Davor Dragičević, još jednom zahvalivši svim prisutnima koji su sa njim i njegovim “ubijenim sinom 163 dana”.

– Molio bih vas za legendu Banjaluke i jugoslovenskog sporta, velikog gospodina Marijana Beneša minut ćutnje – rekao je Dragičević i ponovio da je saučesništvo u ubistvu veći zločin od ubistva, te da je predviđena kazna za ovo djelo do 45 godina robije.

Zahvalio se svim domaćim medijima i portalima, ali i njemačkoj televiziji ARD koja je i danas prisustvovala skupu.

Na žalost mi imamo državnu, zločinačku televiziju i agenciju Srna. Meni što prijetite, nije me briga. Ja života nemam od 17. marta, ali pošto prijetite grupi “Pravda za Davida” i svim ostalim ljudima, i navodite kriminalce i ubice na njih, od sutra ćemo skupljati potpise i dokumente koje, predlažem, da priložimo institucijama iz Evropske unije, kada već naša država i institucije neće da zaštite građane. Pošto ste vi zločinci i ubice sa Srne i RTRS-a i ostali. Javno progonite ljude i javno im stavljate metu na čelo. Stalno govore da je Davor Dragičević rušitelj RS, a sa mnom i grupa “Pravda za Davida”. Mi smo branitelji RS i Ustava i institucija. Ali ovakva Srpska i institucije ne trebaju ni mom ubijenom djetetu, da grob mu bude tu, ni meni, a ni vama – naveo je Dragičević.

On je podsjetio da se ubice uvijek vraćaju na mjesto zločina.

– Danas, čitav dan me prate i došli su do mjesta gdje su položili Davida Dragičevića, na ušću Crkvene u Vrbas. Eto, koliko su pametni. Stara izreka kaže: “Ubice se uvijek vraćaju na mjesto zločina”, u istim uniformama, vozilima i registracijama. Niti im vjerujem, niti me zanima, ni Tuzilaštvo, ni MUP. Svi znaju istinu. Niko neće da kaže i prizna. Svi čekaju izbore – poručio je Dragičević.

Dodaju da svi čekaju da Davor Dragičević uhvati zmiju svojim rukama.

Ja sam davno uhvatio zmiju sa obema rukama i rekao sam svima i ko su ubice i nalogodavci. Oni hodaju, šetaju, ljube svoju djecu, bahate se i dalje. A moje dijete trune blizu moje kuće. Slomiti me nećete. Zdrav razum imam i logiku. Imam i srce koje kuca i za mog Davida i za svu djecu. Ali, nećete dugo! Rok vam je 5. oktobar! Moraćete se svi opredijeliti da li ste za istinu i pravdu ili ste saučesnici, zločinci, ubice u organizovanom ubistvu Davida Dragičevića. Pravda za Davida! Pravda za našu djecu! Pravda za sve nas! Ostajemo ovdje! Idemo do kraja – poručio je Dragičević.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender