08. 05. 2021.
Selak: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj

Selak: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj

Selak: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj

Premijerka Republike Srpske i potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Željka Cvijanović posjetila je Gradski odbor Socijalističke partije u Banjaluci gdje se sastala sa predsjednikom Goranom Selakom i rukovodstvom gradske organizacije.

Na sastanku je istaknuta snažna podrška Socijalista zajedničkim kandidatima koalicije za predsjednika RS i člana predsjedništva BiH, a razgovarano je i o predstojećim aktivnostima.

– Socijalistička partija podržava kandidaturu Milorada Dodika za člana predsjendištva BiH i Željku Cvijanović za predsjednicu Republike Srpske. Očekujemo pobjedu naših zajedničkih kandidata, a pogotovo ovdje u Banjaluci, gdje je mnogo toga urađeno za građane . U našoj gradskoj organizaciji vjerujemo da ćemo na predstojećim izborima postiči najbolji rezultat do sada, jer očekujemo dva direktna mandata za Narodnu skupštinu i jedan mandat za parlament BiH – istakao je Selak.

Premijerka Cvijanović, koja je kandidat za predsjednika Republike Srpske ispred koalicije SNSD-SP-DNS, istakla je da očekuje još jednu izbornu pobjedu.

– Razgovarali smo o aktivnostima koje ćemo zajedno provoditi u narednom periodu do izbora, a zahvalna sam na tom što imam podršku Socijalističke partije. Imamo dobru saradnju, zajedno smo u koalicionoj vladi i znamo da nastupamo timski, a sigurno je da ćemo naš zajednički rezultat pretočiti u još jednu zajedničku pobjedu za Republiku Srpsku – poručila je premijerka Cvijanović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender