12. 06. 2021.
Dodik: Mislim da će Putin doći u Banjaluku na otvaranje Rusko-srpskog centra

Dodik: Mislim da će Putin doći u Banjaluku na otvaranje Rusko-srpskog centra

Dodik: Јavnost konačno zna ko je htio da prizna Kosovo u ime BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da je dobro da je “srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić priznao da je uz njegovu saglasnost u Banjaluku pozvan lažni ministar lažne države Kosovo i da javnost u Republici Srpskoj konačno zna ko je na mala vrata htio da prizna Kosovo u ime BiH”.

“Ponižavajuće i katastrofalno je to što je Ivanić prihvatio da se /Bedžet/ Pacoli uvaži kao ministar u Republici Srpskoj, dok se Bakir Izetbegović iz sarajevske zavjetrine smije i uživa u srpskoj bruci i sramoti, a sve za interese probosanske politike”, rekao je Dodik na pitanje Srne da prokomentariše Ivanićevu izjavu da BiH kao zemlja domaćin ima obavezu da pozove sve zemlje članice Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi /SEECP/, te da je Priština od 2014. godine članica tog procesa.

Predsjednik Republike je naglasio da se Srpskoj izgleda morao desiti i /Zahar/ Prilepin i Pacoli da narod shvati kakvu izdaju Srpske i njenih interesa SDS i PDP godinama provode u Sarajevu.

“Što se tiče Ivanićeve opaske da je ovo predstava koju smo izveli Pacoli i ja, kako lažljivo i zlurado reče kao ‘stari drugovi’, poručujem mu samo jedno – nije majka karala sina što je kockao nego što se vadio”, rekao je Dodik. (Srna)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender