08. 05. 2021.
Okupljeni na Trgu Krajine traže pravdu za Davida, 166. dan

Okupljeni na Trgu Krajine traže pravdu za Davida, 166. dan

Okupljeni na Trgu Krajine traže pravdu za Davida, 166. dan

Stojimo mirno i dostojanstveno 166. put na trgu Davida Dragičevića. Svi koji ste učestvovali na bilo koji način bićete osuđeni na maksimalne kazne bez prava na pomilovanje, da vas više niko nikad ne vidi, poručio je večeras sa Trga Krajine Davor Dragičević.

Mnogobrojni građani su i danas pružili podršku Dragičeviću koji traži istinu o smrti svog sina Davida Dragičevića.

On je istakao da ne idu sa Trga, “ostajemo ovdje, a vi tužioci, sudije, mupovci, dupelisci ćete otići odavde. Ovo je naša zemlja, naš grad, mi smo ljudi imamo pravo na život i na život dostojan čovjeka.”

-Na Milokliz tvoj nikad pasti neću. Malo su ti bile oči krvave, crvene, malo nervozan, zašto, svi ti hvala Bogu živi i zdravi, imaš para. Problem ti je narod i svima vama, koji vam više ne vjeruje. Ubijate narod psihički, maltretirate, otimate koricu hljeba iz usta, djeci pravo da odrastaju bezbrižno uz porodicu, ručak, uz raju, kumove. Kažeš nisi rekao da je lopov i narkoman, jok ja sam – istakao je Davor.

Davor Dragičević je takođe poručio da izbora neće biti.

-Kad riješite ubistva nevine djece onda ćemo ići na izbore. Dosta je! Dosta je sine, krenulo je. Interesuje nas samo gore piramida, kad ona bude, biće dolje sve. A zločinci i ubice nemaju gdje otići, EU takve građane ne prima. Neće vas ni crkva primiti. Pošto i dalje napadate i mene i ljude ono mene prijetite, ja kćerku, braću Davidovu i majku ću sigurno zaštiti, njega nisam uspio spasiti – rekao je Dragičević.

Poručio je da ako nešto bude falilo grupi “Pravda za Davida”, da znaju šta ćete dobiti i gdje će ići.

-Idemo do kraja Davide – poručeno je sa Trga Krajine.

Trgom je i večeras odzvanjala pjesma koju je David snimio i stihovi “Ja sam samo još jedan klinac u getu”.

-Šta su ti radili sine, to ja i ti znamo i ko ti je radio. Znaš li šta poslije o tebi pričaju i tvom tati, bratu, mami, sestri i ljudima oko mene? E neće moći sine dragi. Besa je besa za tebe, druge nema živote moj, ljubavi moja. Ti si ovuda prošao prije šest mjeseci, a sad sam ja ovdje.

Ubice dođite, ubijte ovog lava. Peti oktobar je ubrzo, dolazi tata pa će te čuvati ovdje, kad ne može na groblju. Neće sine moći, idemo mi kako smo se dogovorili ti i ja, za ove ljude ovdje, za tvoju sestru, porodicu. Idemo do kraja Davide – uzviknuo je na kraju obraćanja Davor.

Skup je završen povicima okupljenih tik-tak, tik-tak.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender