08. 05. 2021.
Akrobacijama i organskom hranom razveselili Banjalučane (VIDEO, FOTO)

Akrobacijama i organskom hranom razveselili Banjalučane (VIDEO, FOTO)

Akrobacijama i organskom hranom razveselili Banjalučane (VIDEO, FOTO)

Parkić „Kupusište“ u centru grada danas je bio prava oaza zdravog života, građani su u isto vrijeme mogli uživati u nevjerovatnim akrobacijama mladih artista i domaćoj organskoj hrani.

Nekoliko učesnika Međunarodnog festivala akrobatike koji se održavao u Krupi na Vrbasu iskoristilo je sunčan dan da vježba i Banjalučanima pokaže svoje vještine, žongliranja, hodanja po kanapu, što je najviše zainteresovalo najmlađe.

Djeci je ovo veoma zanimljivo, još da znam vaš jezik bilo bi lakše sporazumijevati se sa njima, ali zato su tu bili roditelji da prevode. Lijepo je imati ovakav hobi u prirodi, kanap je lako za postaviti bilo gdje i ne trebaju vam sportski klubovi da biste vježbali, dovoljan je park – poručila je Emine iz Turske, koja je oduševljena Banjalukom, predivnom prirodom, ali i gradskim životom.

Zdrava nedjelja u Banjaluci

Gepostet von Srpskainfo.com am Sonntag, 9. September 2018

Berengere Dambrine koja je i organizator festivala akrobatike pozvala je ovom prilikom sve Banjalučane koji bi željeli da i sami nauče ove vještine da se jave na njen Fejsbuk profil ili pogledaju sajt festivala: circus banjaluka.wordpress.com.

Istovremeno sa nesvakidašnjim akrobacijama, prolaznici su se danas divili i štandu zdrave, domaće organske hrane. Gorka dinja, kivano, šeri paradajz raznih boja, crna paprika, azijski patliždan, sjemenke, klice, aromatično bilje, kopriva, bijeli luk, turšija, sokovi aronije, jabuke, maline, sve su to Banjalučani iz prve ruke mogli pogledati u Kupusištu.

Trenutno nas je četvoro proizvođača iz “Urbane poljoprivrede” , a plan nam je da “Dan organske hrane”, pređe u neku tradiciju i da svake nedjelje imamo svoje štandove – rekla je Milka Tamamović.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender