06. 03. 2021.
Davor Dragičević poručio da ima novog svjedoka koji je sve vidio

Davor Dragičević poručio da ima novog svjedoka koji je sve vidio

Davor Dragičević poručio da ima novog svjedoka koji je sve vidio

Imamo i novog svjedoka koji vas je vidio te noći. Da li ga trebam predati vama ili sudstvu? Apsolutno ne. Vi više niste institucija ove zemlje, a uskoro nećete biti ni državljani ove države, rekao je Davor Dragičević na trgu u centru Banjaluke gdje su se 168. dan okupili građani kako bi mu dali podršku u borbi da sazna ko je ubio njegov sina Davida.

– Svi koji ste učestvovali u ubistvu i prije 18. marta idite na dugu robiju zbog ubistva Davida Dragičevića. I danas si rekao da vjeruješ policiji, svaki dan se sve dublje ukopavaš, a to rade u ubice. Tako bi žarko želio da mene napadne sa oružjem ili bez, da vam ja pokažem s kim imate posla i s kim ćete još dugo vremena imatu posla – poručio je Dragičević.

Dodao je da Davida ne može vratiti, ali može mu vratiti sve ono što mu je obećao.

Davor je ponovio da i dalje nije dobio listing poziva sa Davidovog telefona.

– Čekam ove sedmice da se potvrdi optužnica. Radite šta hoćete do 5. oktobra, a poslije ćete raditi kako vam Davor i grupa “Pravda za Davida” kaže – istakao je Davor.

Zatim je policiji poručio da su plavu uniformu i značku osramotili.

– Izbori me ne zanimaju, sa ovakvim stanjem u državi i svaki dan je sve gore i gore. Ponovio je da neće biti izbora ako se ne riješe sva ubistva. Nemamo kome dati vlast. 5 oktobra, dolazim ovdje i ako treba spustiću ruku i neka bude revolucija – poručio je Davor.

Ponovio je da od 5. oktobra ubice više neće hodati gradom.

(Goran Obradović/srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender