01. 03. 2021.
SP održala prvu predizbornu tribinu u Banjaluci

SP održala prvu predizbornu tribinu u Banjaluci

SP održala prvu predizbornu tribinu u Banjaluci

Socijalistička partija održala je prvu predizbornu tribinu u Banjaluci, u prepunoj sali Dječijeg pozorišta Republike Srpske. Pred nekoliko stotina građana, predstavljeni su kandidati za Narodnu Skupštinu Republike Srpske I za Parlament Bosne I Hercegovine, koji su govorili o programskim rješenjima partije.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banja Luka I noslac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske Goran Selak rekao je da su prepuna sala I odlična atmosfera još jedan od pokazatelja da Socijalisti rastu, da dobro rade I da imaju osnov da očekuju istorijski rezultat u Izbornoj jedinici 3.

Socijalisti rade punim kapacitetom. Prvi dan kampanje smo obilježili u prepunoj dvorani u Doboju, a ovdje smo takođe pokazali da imamo tim za pobjedu I da imamo podršku građana Banjaluke. Ovo nam je prva reonska tribina od deset tribina koje ćemo organizovati u Banjaluc.

I poslije ovakvog skupa mogu samo da kažem da ćemo definitivno ispuniti naš cilj i osvojiti dva direktna mandata za Narodnu Skupštinu I jedan mandat za Parlament BiH. Vrijeme je, kao što vidite, da Socijalisti imaju veći uticaj, ne samo u Banjaluci, gdje već odlično radimo, nego I u Sarajevu, gdje ćemo poslije 7. oktobra imati svog predstavnika – istakao je Selak.

Sledeća reonska tribina Socijalističke partije zakazana je za utorak, 11. septembra u Sali mjesne zajednice Kočićev Vijenac sa početkom u 18. časova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender