27. 02. 2021.
Uhapšen osumnjičeni za napad na Kovačevića

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kovačevića

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kovačevića

Banjalučka policija privela je jednu osobu zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa napadom na novinara Vladimira Kovačevića.

Iz MUP-a RS bi tokom dana trebalo da iznesu detaljnije informacije o ovom slučaju. Kovačević je pretučen ispred svoje zgrade 26. avgusta.

Kovačević je danas rekao da je dobio informacije iz Policijske uprave Banjaluka da ima napretka u istrazi, te da bi policija trebala da saopšti detalje.

U Klubu novinara Banjaluka danas je održan drugi sastanak članova Upravnog odbora Kluba, koleginica i kolega nakon brutalnog napada na novinara BN TV Vladimira Kovačevića.

Upravni odbor Kluba novinara pozvao je tužilaštvo i policiju da hitno saopšte informacije o napretku u istrazi uz napomenu da bi redovno trebali da informišu javnost u vezi sa ovim slučajem s obzirom na to da je izazvao veliku pažnju i uznemirenost.

Iz Kluba novinara takođe napominju da je neophodno istragu dovesti do kraja, odnosno pronaći nalogodavce napada i otkriti motiv kako bi Vladimir Kovačević, njegova porodica, ali i šira javnost bila bezbjednija.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender