27. 02. 2021.
Stopala okreće za 180 stepeni i tako hoda (VIDEO)

Stopala okreće za 180 stepeni i tako hoda (VIDEO)

Stopala okreće za 180 stepeni i tako hoda (VIDEO)

Mosesa Lanhama (57) iz Mičigena u SAD zbog svoje bizarne ali zanimljive jednistvene sposobnosti da stopala okrene za 180 stepeni i da hoda, zovu “Mr Elastic” (Gospodin Savitljivi).

Svoju bizarnu sposobnost Mosesa je otkrio sa 14 godina nakon što je pao s užeta na času fizičkog vaspitanja, s visine od pet i po metara. Zbog povrede koju je pritom dobio razvila mu se dodatna hrskavica i tkivo u zglobovima koljena, kukova i gležnjeva.

Pa tako sad može bez ikakvih problema okretati na vrlo neobične načine pa i da svoja stopala okrene za 180 stepeni i tako hoda!

“Hodati s izvrnutim stopalima mi je čak i udobnije od normalnog hodanja. Koliko znam, ja sam jedini na svijetu koji može tako hodati. Znam za slučaj čovjeka koji može da okrene, ali nije u stanju da hoda kao ja”, rekao je Amerikanac za lokalne medije, prenosi Cdm.

Lanham je takođe proglašen čovjekom koji ima najfleksibilnija stopala na svijetu i čovjjekom koji je najbrže pretrčao distancu od 20 metara sa okrenutim stopalima za 180 stepeni!

“Obožavam da gledam reakcije ljudi. Uglavnom su zadivljeni, ali jedna je osoba povratila”, kaže on kroz smijeh.

https://youtu.be/t1Zwu3pHgdM

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender