27. 02. 2021.
Dragičević podnio krivičnu prijavu SIPA: Prijavio 13 osoba

Dragičević podnio krivičnu prijavu SIPA: Prijavio 13 osoba

Dragičević: U petak dokazi o ubistvu Davida

Sutra je zakazana pres-konferencija na kojoj će, kako je najavljeno, Davor Dragičević predstaviti dokaze koje ima o ubistvu njegovog sina Davida.

Pres konferencija će biti održana u podne u pres centru u hotelu ”Bosna” u Banjaluci.Dragičević je juče ponovio svoj raniji stav da tužilaštvo ima rok do petka da preda sve dokaze o Davidovom ubistvu.

“Ne budete li predali sve spise organizovanog ubistva, izjave svjedoka, nadzorne kamere, inspektore sve, petak do 14 časova. U 12 časova je konferencija Pravda za Davida gdje ćemo iznijeti sve dokaze o ubistvu Davida Dragičevića i zataškavanja slučaja”, rekao je Dragičević.
Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je 7. septembra optužnicu protiv dva policijska službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog sprečavanje dokazivanja krivičnog djela, a riječ je o službenicima koji su radili na istrazi u slučaju stradanja Davida Dragičevića.
Prošlog mjeseca na slučaju je angažovan i međunarodni advokatski tim koji čine advokati Duško Tomić, Ifet Feraget, Anto Nobilo i Zora Dobričanin Nikodinović.
David Dragičević nestao je u noći sa 17. na 18. mart ove godine, a njegovo tijelo nađeno je u ušću Crkvene u Vrbas u Banjaluci 24. marta.
Tužilaštvo je u početkom jula ove godine donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv NN lica u slučaju ubistva Davida Dragičevića.
(Mondo)
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender