01. 03. 2021.
“Ako je istina o ubistvu politika, onda ću odmah ući u politiku da riješim ubistvo svog sina”

“Ako je istina o ubistvu politika, onda ću odmah ući u politiku da riješim ubistvo svog sina”

“Ako je istina o ubistvu politika, onda ću odmah ući u politiku da riješim ubistvo svog sina”

Banjalučani su se i večeras, 173. put okupili na Trgu Krajine pružajući podršku Davoru Dragičeviću u traženju istine i pravde u vezi sa stradanjem njegovog sina Davida. Dragičević je na skupu poručio da kome poslije današnje konferencije za novinare nije jasno ko su saučesnici i ubice, nikada mu neće biti jasno.

-Sa tužilaštvom sam završio danas u 14 časova. Ono što sam tražio, nisam dobio. Međunarodni tim advokata će nastaviti dalje da rade na predmetu organizovano ubistvo Davida Dragičevica, a mi kao grupa da tražimo istinu i pravdu – poručio je Davor.

Rekao je i da je istina za zločince i ubice surova i bolna, a da će im pravda biti još surovija.

Očekujete nemire, a mi ovdje stojimo 173 dana bez ijednog ekscesa. Hoćete da uplašite advokate pošto znate da ih ne možete podmititi. Ako je istina o ubistvu politika, onda ću odmah ući u politiku da riješim ubistvo svog sina. Ali dobro znate da ovdje nema politike. Lično je i Dodik prvi pozvan da dođe na trg da zajedno tražimo istinu i pravdu. Volio bih da ste me bar jednom činjenicom demantovali za ono što sam iznio na današnjoj konferenciji za novinare i svih ovih 173 dana, ali nemate sa čim. Imam svjedoke iz inostranstva, tu djevojku ste prisilili da kaže da je David bio pijan i drogiran. Ona će doći u Banjaluku i promijeniti svoju izjavu, a vi zlotvori dobro se čuvajte – rekao je Davor.

Dodao je i da će 5. oktobra reći ko je rušitelj RS.

– Ako vi ne znate ko je najveći rušitelj RS, reći ću vam ja 5. oktobra i moja krv će biti na tim slikama – rekao je Davor.

Rekao je i da su nekima glavni problem Trg i grupa Pravda za Davida.

-Toliko ste moćni, a koliko ste bahati ni knjige se ne mogu napisati. Plasirate priču da će Davor Dragičević izvršiti suicid. A Davor čeka mirno da krenete između sebe da se rokate i izvršavate suicide- rekao je Davor.

Poručio je i da za njegovo dijete više ne postoji ni sutra ni danas, ni juče, jer je ubijen.

Jedino što mogu da uradim, rekao je Davor, jeste ono što sam obećao – da svi zločinci budu privedeni istini i da budu osuđeni na maksimalne zatvorske kazne, bez pomilovanja.

-Kako se bliži 7. oktobar samo se bojite za pare i svoje fotelje. I meni se bliži taj datum, mom djetetu je šest mjeseci kako je sahranjen. Šest mjeseci nema mira ni spokoja. Ubijate nas svaki dan, ali ne možete zato što imamo ono ljudsko u sebi. Brzo će vam doći kraj, a da toga niste ni svjesni – rekao je Davor.

Na skupu je pročitano i još jedno pismo podrške porodici Dragičevic. Kao i svako veče puštena je Davidova pjesma “Klinac u getu” koju je pjevala okupljena masa sa podignutim pesnicama.

– Narode RS, Federacije i BIH, moje dijete su ubili Srbi, Dženana su ubili Muslimani, a šta bi bilo narode da je obrnuto. Razmislite dobro šta je činiti- poručio je Davor.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender