27. 02. 2021.
8 saobraćajnih nezgoda na području Banjaluke u protekla 24 časa

8 saobraćajnih nezgoda na području Banjaluke u protekla 24 časa

8 saobraćajnih nezgoda na području Banjaluke u protekla 24 časa

Izvještaj dežurnih službi za 15. septembar (protekla 24 časa):

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirano je 5 krivičnih djela: jedna teška krađa, jedno oštećenje tuđe stvari, jedno nasilje u porodici, jedno nanošenje tjelesnih povreda i jedno ugrožavanje sigurnosti. Javni red i mir je narušen jednom (jedan prekršaj pod “ostalo”). Dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda, bez povrijeđenih lica.

Hitna pomoć: Pregledano je 47 odraslih pacijenta, 19 djece i obavljeno je 6 kućnih posjeta.

Porodilište: Obavljeno je 11 poroda, rođeno je 11 beba i to: 6 djevojčica i 5 dječaka.

Vatrogasna brigada: Imala je 3 intervencije (dvije tehničke intervencije i jedan požar).

Elektrokrajina: Isporuka električne energije je uredna. Zbog planiranih radova bez el. energije će biti u vremenu od 11:00 do 17:00 časova dio naselja Bočac (radovi su planirani i u nedjelju). U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod: Snabdjevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Grad Banjaluku: Ujutro malo do umjereno oblačno tokom dana promjenjljivo sa sunčanim vremenom , dijelom sunčanim intervalima. U širem regionu u planinama na jugozapadu i jugu postojaće uslovi za rijetke kratkotrajne pljuskove. Vjetar slab, sjeverozapadni. Minimalna temperatura vazduha oko 17°C, a najviša dnevna temperatura vazduha oko 29°C.

Foto: Ilustracija

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender