09. 03. 2021.
“Rolerijada” okupila više od 200 učesnika svih uzrasta

“Rolerijada” okupila više od 200 učesnika svih uzrasta

“Rolerijada” okupila više od 200 učesnika svih uzrasta

Zamjenik gradonačelnika Banjaluke Srđan Amidžić otvorio je danas “Banjalučku rolerijadu”, koja je okupila više od 200 učesnika svih uzrasta.

Amidžić je zahvalio Školi sporta “Zvjezdica” na trudu da se u Banjaluci prvi put organizuje ova manifestacija, navodeći da su najljepši događaji u gradu oni koji okupljaju najmlađe i podstiču ih da se bave sportom.

“Ovo je trend koji sve više uzima maha u svijetu i koji će, nadam se, i kod nas postati tradicija. Krajnji cilj svih nas treba da bude da djecu koliko je moguće odvojimo od telefona i računara i uvedemo u sportske sale”, rekao je Amidžić.

On je podsjetio da je gradska uprava izdvojila značajna sredstva za sportske sekcije i vraćanje sporta u škole.

Koordinator Škole sporta “Zvjezdica” Srboljub Vuković izrazio je zadovoljstvo brojem učesnika, ali i sugrađana koji su došli da bodre takmičare.

“Osim takmičara iz Republike Srpske i BiH, učestvuju i dva kluba iz Srbije, što nam je posebno drago. Učesnici su vrijedno trenirali i spremni su za osvajanje medalja”, rekao je Vuković.

On je dodao da je cilj manifestacije da se Banjaluka predstavi i u turističkom i sportskom smislu, te da očekuje dobru zabavu i da pobjede najbolji. (Srna)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender