06. 03. 2021.
Banjaluka bogatija za jednu djevojčicu i 11 dječaka

Banjaluka bogatija za jednu djevojčicu i 11 dječaka

Banjalučko porodilište: Rođeno je 15 beba – 6 djevojčica i 9 dječaka

Izvještaj za 16. septembar (protekla 24 časa):

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su dva krivična djela ( teška krađa i jedno nasilje u porodici). Javni red i mir narušen je jednom (tuča i fizički napad). Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, jedna je sa posljedicama po lice.

Stanica hitne pomoći: Pregledana su 115 odrasla pacijenta, 22 djece i obavljeno je 10 kućnih posjeta. Ukupno 147 pregleda.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 15 poroda i rođene su 15 beba: 9 dječaka i 6 djevojčica.

Vatrogasna jedinica je imala 4 intervencije (4 tehničke intervencije)

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, planirana su isključenja: U vremenu od 11:00 do 17:00 časova dio naselja Bočac.

Vodovod: Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno. Zbog pucanja cijevi u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića na Starčevici, sinoć oko ponoći prekinuto je vodosandijevanjeu navedenoj ulici i šire. Sve ekipe su na terenu i radovi su u toku , očekuje se do 14 časova da kvar bude otklonjen.

Prognoza vremena za Grad Banjaluku za danas: Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i toplo sa malo oblaka. Vjetar slab, sjeverozapadni. Minimalna temperatura vazduha oko 14°C, a najviša dnevna do 29°C.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender