13. 07. 2020.
Vukota Govedarica isključio Obrena Petrovića iz SDS

Vukota Govedarica isključio Obrena Petrovića iz SDS

Vukota Govedarica isključio Obrena Petrovića iz SDS

Lider SDS Vukota Govedarica isključio je iz stranke Obrena Petrovića, dosadašnjeg predsjednika Gradskog odbora SDS u Doboju.

-S obzirom na stavove, iznesene u javnosti, a koji nisu u skladu sa zvaničnom politikom Srpske demokratske stranke, Obren Petrović više nije član SDS-a zbog čega je danas izbrisan iz članstva Srpske demokratske stranke – rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

Kako je saopšteno iz SDS, Govedarica je pozvao odgovorne i poštene članove i simpatizere SDS-a u Doboju da se što prije organizuju i sačuvaju stranku od mešetara i trgovaca.

-SDS u Doboju ne smije da izgubi na težini i treba da se vrati onoj politici i putu koji je vodio pokojni Branislav Garić. Zajedno ćemo prebroditi i ove teške dane tako što nećemo dozvoliti da nas neodgovorni pojedinci jeftino prodaju i izručuju onima koji hoće da SDS nestane – poručio je predsjednik SDS-a.

Istakao je da će se organi stranke uskoro izjasniti o svim otvorenim pitanjima i da će SDS iz ovoga izaći zajedno, čvršći i jači, bez obzira na odlazak pojedinaca kojima očito i nije bilo mjesto u SDS-u.

-SDS, baš kao i Republika Srpska, mora se očistiti od korumpiranih pojedinaca čiji je jedini interes da što više gomilaju lično bogastvo i to sve pod plaštom zaštite Republike Srpske i srpskog naroda“ – zaključio je Govedarica.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender