02. 12. 2021.
Budimir Balaban se vratio u DNS

Budimir Balaban se vratio u DNS

Budimir Balaban se vratio u DNS

Budimir Balaban i članovi Kluba odbornika “Sloboda” u Skupštini grada Banjaluka ponovo su članovi DNS-a, koji su ranije napustili.
Marko Pavić, lider DNS-a potvrdio je na konferenciji za novinare u Banjaluci da su se bivši članovi vratili. Poručio je da DNS ne odustaje od svojih principa bez obzira na probleme sa kojima se susreće.
– Јedan broj funkcionera jeste otišao, zbog ucjena, prijetnji i straha od gubitka pozicija – naveo je Pavić.DNS u gradskoj skupštini Banjaluka sada ima četiri odbornika.Predsjednik DNS-a komentarisao je i najavljenu inicijativu SDA da će preko svojih predstavnika u institucijama BiH pokrenuti pravnu proceduru pred Ustavnim sudom BiH radi preispitivanja naziva Republike Srpske.
“Cilj ove priče jeste da se skrene pažnja sa problema oko formiranja vlasti u FBiH i kantonima. Odazvaću se pozivu Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH koji u Banjaluci organizuje sastanak sa predsjednicima parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske”, naveo je Pavić.
Budimir Balaban je rekao da se u stranku vratio zbog toga što u njoj nisu više neki ljudi zbog kojih je napustio partiju.Kaže da DNS može da nastavi sa svojom platformom, od koje nikad nisu odustali.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender