28. 11. 2021.
Ko iz Milovog DPS-a pomaže biznismenu Dušku Kneževiću i zašto Duško ne napada Duška?

Ko iz Milovog DPS-a pomaže biznismenu Dušku Kneževiću i zašto Duško ne napada Duška?

Ko iz Milovog DPS-a pomaže biznismenu Dušku Kneževiću i zašto Duško ne napada Duška?

Biznismen Duško Кnežević, posredstvom svojih profila na različitim drtuštvenim mrežama, u poslednje vrijeme postao je prava prijetnja aktuelnom crnogorskom režimu.

Moderno oružje kojim izgleda aktuelni crnogorski režim još uvijek nije ovladao, Кnežević koristi za otvaranje afera, pri čemu se na udaru nalazi isključivo “prva familija”, crnogorski predsjednik i pojedini njegovi saradnici.

Međutim, objavljivanje konkretnih dokaza o korumpiranosti svih onih koji čine dio režima Mila Đukanovića, prema dobro informisanim izvorima, izaziva nezadovoljstvo članstva DPS-a, koje nikakve konkretne koristi nije imalo od dugogodišnje vladavine pomenute partije.

Naime, veoma zanimljiva analiza Đure Radosavovića, crnogorskog pisca i uspješnog marketinškog radnika, iznijeta 25.01.2019. godine u emisiji “OКO Magazin” RTS-a, u kojoj je Radosavović naveo da je glavno pitanje “koga Кnežević još uvek nije spomenuo i zašto Duško Кneževilć  ne napada i Duška Markovića”, možda govori da odbjegli biznismen u okvirima DPS-a ima pomagače i određenu podršku uticajnih funkcionera prevashodno Markovića, koji se nalazi na dužnosti predsjednika Vlade Crne Gore i pored Đukanovića predstavlja najznačajniju političku figuru.

O navodnom sukobu Markovića i Đukanovića se u medijima crnogorskim odavno spekuliše, zbog čega je veoma zanimljiva ocjena da u ovom trenutku Marković pomaže Кneževiću, kako bi podstakao nezadovoljstvo velikog dijela članstva DPS-a u možda konačnom obračunu sa Đukanovićem, ili je isključivo riječ o okolnosti u kojoj dio koverata, kesa i vreća nije adekvatno raspodjeljen među predstavnicima crnogorskog režima, zato što najveći dio kolača odlazi “prvoj familiji”.

Baš na bazi Radosavovićevih komentara postavlja se pitanje ko je osoba kojoj odgovara da u ovom trenutku Đukanović bude izložen napadima Кneževića, pri čemu je analizom političkih dešavanja vrlo jednostavno ustanoviti da je to Marković, koji neće dozvoliti da bude sasječen, kao i svi raniji Điukanovićevi politički saradnici i prijatelji, koji su bili odstranjeni u trenutku kada su dostigli odgovarajući politički zenit.

Inače, Кnežević je u sinoćnjem gostovanju na televiziji “A1” najavio iznošenje konkretnih dokaza u vezi sa crnogorskom aferom “Telekom”, kao i drugim koruptivnim radnjama, a takvi postupci izgleda imaju podršku jednog funkcionera, koji jedino može biti Marković, jer njega Кnežević još uvijek nije napao.

Iznošenje novih dokaza od strane Кneževića će sigurno predstavljati udar na crnogorski režim, značajno jači nego tzv. “Državni udar” iz oktobra 2016, godine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender