09. 12. 2021.
U Banjaluci svečani doček olimpijske baklje

U Banjaluci svečani doček olimpijske baklje

U Banjaluci svečani doček olimpijske baklje

Najviši zvaničnici Republike Srpske dočekaće danas u Banjaluci olimpijsku baklju povodom održavanja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala.

Svečana ceremonija dočeka biće održana u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske od 15.00 časova, a baklju će predsjedniku Srpske Željki Cvijanović predati gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković, najavljeno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Nakon predaje biće održana konferencija za novinare na kojoj će se obratiti predsjednik Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović.

Plamen mira juče su na Olimpijskom stadionu u Rimu preuzeli gradonačelnici Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i Sarajeva Abdulah Skaka.

Na EЈOF-u 2019, koji će biti održan od 9. do 16. februara u Istočnom Sarajevu i Sarajevu, učestvovaće sportisti iz 46 zemalja, a prijavljeno je 1.086 takmičara i 750 članova delegacija nacionalnih olimpijskih komiteta.

Zimski Evropski omladinski olimpijski festival svečano će biti otvoren 10. februara na Stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender