09. 12. 2021.
Milica Milosavljević proglašena za novu Miss Earth Srbije

Milica Milosavljević proglašena za novu Miss Earth Srbije

Milica Milosavljević proglašena za novu Miss Earth Srbije

U prelijepom ambijentu svečanog salona Felikitas 15.februara održano je prestižno takmičenje za miss Balkana. Devetnaest prelijepih mladih devojaka takmičilo se za titulu najljepše žene na Balkanu.

Stručni žiri na čelu sa uglednom modnom dizajnericom iz Srbije Milicom Tričković imao je težak zadatak da odluči koja djevojka zaslužuje titulu najljepše. Nakon što su se djevojke predstavile publici i žiriju u tri izlaza,žiri je odlučio da titulu naljepše, Miss Balkana,ponese atraktivna Ljubica Rajković iz Novog Sada. Prva pratilja Miss Balkana je Milica Šćekić iz Podgorice,a druga pratilja Miss Balkana Amina Hasanbegović iz Sarajeva.

Pored glavne nagrade dodijeljene su i titule za Miss Fotogeničnosti Balkana, Miss Šarma Balkana kao i titula Miss Fitness Balkana. Za najfotogeničniju djevojku na Balkanu po mišljenju žirija izabrana je Bojana Stevanović iz Svilajnca ,dok je titulu Miss Šarma Balkana ponijela prelijepa Marija Bijelić iz Nikšića, titula Miss Fitness Balkan pripala je Lari Tomašović iz Splita.

U ovoj večeri mladosti i ljepote publika je imala priliku da prisustvuje i proglašenju Miss Evrope kao i Miss Earth Crne Gore,Miss Earth Srbije i Miss Fotogeničnosti Hrvatske.

Prelijepa Nina Jovanović iz Požarevca ponijela je titulu najljepše žene Evrope,dok je svoju krunu za Miss Earth Srbije, koju je predstavljala na svijetskom izboru 2018, prepustila takođe prelijepoj Milici Milosavljević koja će Srbiju predstavljati na svijetskom izboru Miss Earth na Filipinima i gdje će se sa još 145 drugih učesnica boriti za titulu najljepše žene svijeta!

Priliku da se pridruži Milici u borbi za najljepšu ženu na svijetu dobila je i Vesna Gojković iz Berana,kojoj je pripala čast da predstavlja Crnu Goru na najprestižnijem svijetskom izboru ljepote Miss Earth.

Po mišljenju žirija titulu Miss Fotogeničnosti Hrvatske,zasluženo je ponijela Dorotea Baličević iz Zagreba.

Mnogobrojna publika imala je priliku da pored samog takmičenja uživa i u mužičkom nastupu poznatog srbijanskog pjevača Ace Živanovića.

Djevojke su nosile kreacije poznate bosanskohercegovačke dizajnerice Svetlane Cece Vuković kao i najpoznatije srbijanske kreatorke Milice Tričković,takođe i kapute mlade dizajnerice Lejle Tuzlić.

Vlasnica licence Sara Kalabić i organizatorica ovog vrhunskog događaja Bogdana Trifković koja je i sama bila Miss Earth Bosne i Hercegovine 2014 ,,zahvalile su se publici kao i samim učesnicama što su bili dio ovog spektakla,te je uputila čestitke svim djevojkama koju su zasluženo ponijele titule najljepših.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender