28. 11. 2021.
Veselji: Hajde da se svi okupimo protiv Srbije

Veselji: Hajde da se svi okupimo protiv Srbije

Veselji: Hajde da se svi okupimo protiv Srbije

Predsjednik opozicione DPK i predsjednik parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, te pozvao Makedonju i Crnu Goru, sada člainice NATO, da se “svi okupimo protiv Srbije.

“Ja ću se suočiti sa Srbijom kao što sam se suočio prije 20 godina. Inshalla (Ako da Bog) više neće biti borbe. Jedanaesta godišnjica nezavisnosti je upravo završena. Sačuvaj bože da Srbija probije granicu Kosova, ne vjerujem da bih mogao da ostanem kod kuće. Ne želim Gospode bože da se to desi, bolje da ja onda nastradam nego vojnik KBS”, rekao je Veselji sinoć gostujući u emisiji Rubikom na KTV.

Veselji kaže da ni na koji način ne želi da udovolji željama Srbije, ali da nijednim svojim gestom neće destbilizovati stanje na Kosovu.

“Nisam u politici da se takmičim u tome da li je jači Hasim Tač), Isa Mustafa ili Ramuš Haradinaj, ja sam samo protiv Vučića”, poručio je Veselji uvjeren da prištinska vlada nikada neće pasti zbog zahtjeva Srbije i zbog nametnutih taksi na srpsku robu.

Priština, prema njegovim riječima, treba da sluša SAD, koje žele da zaustave ruski uticaj na Balkanu.

“Makedonija i Crna Gora su u NATO, mi nismo, hajde da se svi okupimo protiv Srbije”, pozvao je Veselji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender