27. 11. 2021.
Brošura “Budžet za građane 2019” dostupna na sajtu grada

Brošura “Budžet za građane 2019” dostupna na sajtu grada

Brošura “Budžet za građane 2019” dostupna na sajtu grada

Nova brošura “Budžet za građane 2019”, koja na slikovit način pruža uvid u to na koji se način troši njihov novac, završena je i svi građani je mogu preuzeti na sajtu grada, saopštili su u Odjeljenju za finansije.

“Kako bismo budžet grada što više približili građanima, u 2018. godini smo prvi put pripremili brošuru ‘Budžet za građane’. Građani su iskazali veliko interesovanje za vodič kroz budžet i ovakav način prikazivanja, odlučili smo da uradimo i brošuru koja na jednostavan način predstavlja ovogodišnji budžet”, kazali su u ovom odjeljenju.

Dodaju da je cilj ove brošure građane jednostavno i na razumljiv način upoznati sa ovogodišnjim projektima.

“Šta je budžet, kako se donosi i puni, u što će se potrošiti novac, koje su najvažnije investicije i projekti koji će biti rađeni ove godine, samo su neka od pitanja na koja odgovore građani mogu pronaći u ovoj brošuri”, objasnili su u ovom odjeljenju.

U nadležnom odjeljenju vjeruju da će ova brošura povećati i zainteresovanost građana u uključivanje u sam proces planiranja gradskog budžeta.

“Cilj je da što bolje i kvalitetnije zajedno upravljamo našim gradom i razvijamo ga”, ističu iz Odjeljenja za finansije.

Plan je da se brošura, osim što je objavljena na sajtu grada, podijeli i po mjesnim zajednicama.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender