28. 11. 2021.
Milan Radović novi predsjednik banjalučkog Gradskog odbora DNS-a

Milan Radović novi predsjednik banjalučkog Gradskog odbora DNS-a

Milan Radović novi predsjednik banjalučkog Gradskog odbora DNS-a

Milan Radović izabran je za predsjednika Gradskog odbora DNS-a Banjaluka.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je novinarima, nakon Izborne skupštine Gradske organizacije, da će DNS nastaviti saradnju sa koalicionim partnerima u Banjaluci.

On je naveo da je i današnja skupština potvrda kontinuiteta i dosljednosti DNS-a koji je, kako je ocijenio, poslije turbulentnih vremena izašao jači, organizovaniji, čvršći i odlučniji da gradi Banjaluku i Republiku Srpsku.

“Jedan period imali smo provjetravanje redova kroz koje smo ostali bez jednog broja funkcionera, ali smo zato sačuvali članstvo i građane koje vjeruju DNS-u, što današnji skup potvrđuje. To je garancija da će DNS u Banjaluci i dalje biti druga politička partija, te da će svojim kadrovima, znanjem i sposobnostima doprinositi razvoju Banjaluke i Srpske”, rekao je Pavić.

On je dodao da se DNS nije bavio drugima i da to neće činiti ni u budućnosti, već da su im preokupacija građani, Republika Srpska i unutrašnja organizacija stranke.

“Nismo se odrekli starih aktivista, ali je tu veći broj mladih. I predsjednik Gradskog odbora je mlad čovjek, ali je pun energije i želje da prenese znanje i stavi ga u u funkciju DNS-a, Banjaluke i Srpske”, objasnio je Pavić.

Komentarišući dešavanja u Skupštini grada Prijedora i najavi odlaska nekih odbornika DNS-a, Pavić je rekao da su to “još nedovršene priče”.

Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora DNS Banjaluka Milan Radović rekao je da im je cilj da se ova stranka vrati na pozicije koje je imala.

“Sada imamo četiri odbornika i mislimo da će biti još nekih izneneđenja. Gradski odbor ima 201 člana, 40 više nego ranije. Ono što je dobar signal je i da smo u posljednjih mjesec i po dobili 400 novih članova u Banjaluci”, pojasnio je Radović.

O prisustvu narodnog poslanika iz PDP-a Draška Stanivukivića današnjoj skupštini Gradskog odbora DNS, Radović je rekao da su pozvali predstavnike svih partije, što smatra normalnim jer ova stranka nema neprijatelje i razgovaraće sa svim relevantnoim subjektima u Banjaluci.

On je najavio da će DNS ponuditi političku platformu gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću, a dosadašnju saradnju ocijenio je korektnom.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender