28. 11. 2021.
Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evrosongu (VIDEO)

Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evrosongu (VIDEO)

Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evrosongu (VIDEO)

Pobjednica festivala Beovizija 2019 i predstavnica Srbije na 64. takmičenju za Pjesmu Evrovizije je Nevena Božović sa numerom “Kruna”.

Za mjesto na evrovizijskoj sceni u Tel Avivu takmičilo se 12 izvođača.

Takmičarski dio otvorila je Saška Јanks pitanjem “Da li čuješ moj glas”. Bez mnogo čekanja Majdan je izašao na binu i počelo je planirano razbuđivanje.

Na kraju prvog šou-programa prolazak u nastavak takmičenja slavili su Aleksandra Sekulić (“Tugo”), Saška Јanks (“Da li čuješ moj glas”), Nataša i Una (“Samo bez straha”), Ivan Kurtić (“Bela”), Vonder strings i Ivana Vladović (“Moja bol”) i Sofija Perić (“Aritmija”).

Tokom druge polufinalne večeri Beovizije kvalifikovali su se Majdan (“Budim te”), Јana (“Viktorija”), Nevena Božović (“Kruna”), Ana Popović (“Lutaš”), Dženan Lončarević (“Nema suza”) i Lord (“Radnički sin”).

Svi oni su se borili ne samo za pobjedu na festivalu Beovizija 2019, već i za odlazak u Izrael, gdje se ove godine 14, 16. i 18. maja, održava 64. Evrosong.

U izjavi za RTS predstavnica Srbije rekla je da joj pobjeda djeluje nestvarno.

– Veliko hvala svima koji su glasali za mene – rekla je Nevena i otkrila da pjesmu nije pisala namjenski za Evrosong, ali da poslije dva učešća na tom takmičenju zna kakve je pripreme očekuju.

https://youtu.be/HbdswMToTow

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender