19. 01. 2022.
Stanivuković obmanjuje javnost i „News cafe“ takođe sklanja svoju baštu

Stanivuković obmanjuje javnost i „News cafe“ takođe sklanja svoju baštu

Stanivuković obmanjuje javnost i „News cafe“ takođe sklanja svoju baštu

Nakon reakcije Draška Stanivukovića da u Banjaluci postoje „jednakiji“ lokali, tj. oni koji su protežirani od strane inspektora i Gradske uprave Banjaluka pitali smo vlasnika „News cafe“ Aleksandra Spasenića da li su ovi navodi tačni i da li će njihova bašta ostati u Jevrejskoj ulici u centru grada.

Aleksandar Spasenić vlasnik „News caffe“ koji takodje koristi javnu površinu za zauzimanje zimske bašte koja je dosad bila ucrtana po regulacionom planu kao površina namijenjena za zimske i ljetne bašte rekao je da Stanivuković tendenciozno obmanjuje banjalučku javnost te ovo koristi za prikupljanje jeftinih političkih poena izjavom kako zimska bašta „News cafe“ ostaje na pomenutoj lokaciji što nije tačno.

„Nakon usvajanja novog regulacionog plana i naša bašta je namijenena za uklanjaje, što sam ja kao vlasnik odlučio da uradim sam u dogovoru sa gradjevinskom inspekcijom kako bi izbjegao dodatne troškove.

Neću pružiti šansu Drašku Stanivukovići da prikuplja jeftine političke poene na grbači mojih radnika koji poštenim radom zarađuju svoju platu za sebe i svoju porodicu.“ rekao je Spasenić.

Gradska uprava usvojila je novi regulacioni plan po kom se uklanjaju ovakvi objekti sa čim je upoznat Draško Stanivuković kao narodni poslanik u skupštini Republike Srpske i bivši odbornik u Skupštini grada Banja Luka.

Po rješenju Građevinske inspekcije grada Banja Luka, jutros je počelo uklanjanje nelegalnog dijela prostorija kafića „Siti“ na Trgu Krajine, saopšteno je iz Odjeljenja za inspekcijske poslove.

Nadležni organi grada Banja Luka ovog mjeseca će fizički obilježiti sve granice ljetnjih terasa, kako bi nadležni inspektori mogli lakše da kontrolišu da li su one u okvirima izdatih lokacijskih uslova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender