08. 12. 2021.
Penzioneri SP na izletu u Tesliću

Penzioneri SP na izletu u Tesliću

Penzioneri SP na izletu u Tesliću

Penzioneri Socijalističke partije otputovali su na izlet u Teslić u organizaciji Savjeta penzionera GO Banjaluka i uz pomoć poslanika Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Pripadnike najstarije populacije na izlet su ispratili predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka i poslanik u NSRS Goran Selak, poslanik Andrea Dorić i potpredsjednik banjalučkog Gradskog odbora Velibor Stanić, koji su ovom prilikom istakli da penzioneri predstavljaju dio populacije kome društvo treba da posveti više pažnje.

Penzioneri SP na izletu u Tesliću

– U našem Gradskom odboru imamo Savjet penzionera koji dobro radi i od kojeg mi mlađi uvijek možemo računati na podršku. Ovo je prilika da se na neki način odužimo penzionerima, da im poručimo da i oni na nas mogu da računaju i da su važan dio našeg Gradskog odbora, ali i društva u cjelini. Socijalistička partija ima obavezu da se bori za bolji status penzionera i to i radimo kroz naše djelovanje i programska rješenja a to ćemo i nastaviti da radimo u buduće – poručio je Goran Selak.

Penzioneri će tokom jednodnevnog izleta u Banju Vrućicu kod Teslića obići manastir Liplje, destilaciju u Tesliću i Borje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender