09. 12. 2021.
Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog “Bonda”?

Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog “Bonda”?

Novi Džejms Bond – još jednom Danijel Krejg

Detalji nastavka sage o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu, 25. po redu, biće poznati danas, na zvaničnom predstavljanju informacija, a uoči početka snimanja filma čija se premijera očekuje u aprilu 2020.

Malo je poznato o novom ostvarenju reditelja Kerija Јodžija Fukunage, ali u prenosu koji će se odvijati uživo na gotovo svim drštvenim mrežžama, filmska ekipa će otkriti brojne detalje o filmu.

Proteklih nekoliko mjeseci pojavile su se brojne glasine o novom Bondu, ali uloga “007 agenta“, po peti put je pripala Danijelu Krejgu.

Ovo bi trebalo da bude njegova posljednja uloga špijuna, pošto je glumio u filmovima Kazino Rojal, Kvantum of Solas, Skajfol i Spektar.

Sudeći prema izvještajima stranih medija, Rami Malek, zvijezda filma “Boemska rapsodija”, uveliko pregovara s producentima o preuzimanju uloge glavnog zlikovca u nastavku sage o Bondu.

Snimanje filma trebalo bi da počne već krajem ovog mjeseca, a u ovih dana će biti otkrivena i nova lokacija snimanja, kao i kompletna glumačka postava.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender