08. 12. 2021.
Izabrani svi finalisti 64. Evrosonga

Izabrani svi finalisti 64. Evrosonga

Izabrani svi finalisti 64. Evrosonga

U finalu takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, poslije izbora druge polufinalne večeri, predstavnici Sjeverne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Pjesma Evrovizije, najveće evropsko muzičko takmičenje, dobilo je sinoć na drugoj polufinalnoj večeri preostale finaliste. U završnici izbora za najbolju pjesmu Evrope, poslije druge polufinalne večeri, nastupiće predstavnici Sjeverne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Na drugoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici Јermenije, Irske, Moldavije, Švajcarske, Letonije, Rumunije, Danske, Švedske, Austrije, Hrvatske, Malte, Litvanije, Rusije, Albanije, Norveške, Holandije, Sjeverne Makedonije i Azerbejdžana.

Pobjednici iz zemalja dvije polufinalne večeri sutra veče će se takmičiti za pjesmu Evrope u velikom finalu, a pridružiće im se i predstavnici Njemačke, Italije i Velike Britanije, tj. članica velike petorke koji se automatski plasiraju u finale Evrosonga.

(RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender