16. 01. 2022.
Nenad Stevandić ostaje na čelu Ujedinjene Srpske

Nenad Stevandić ostaje na čelu Ujedinjene Srpske

Nenad Stevandić ostaje na čelu Ujedinjene Srpske

Nenad Stevandić ostaje na čelu Ujedinjene Srpske, još jedna mandat, jer drugih kandidata nije bilo.
Stevandićev mandat je ozvaničen na Izbornoj skupštini stranke u Banjaluci. Podržalo ga je svih 290 delegata. Jedan od njegovih zamjenika ostaje Slavko Dunjić, dok je drugi Kostadin Vasić, umjesto Marinka Dragišića.

Najviše promjena je bilo u opštinskimm odborima i Glavnom odboru stranke. U užem rukovodstvu stranke ostala su prepoznatljiva lica, kaže Stevandić.

“Nadam se da su dva mandata dosta i da idući mandat će biti neki drugi kandidat, možda i onaj koga ja budem podržavao. Nije cilj da napravimo partiju u ličnom vlasništvu, lidersku partiju, nego partiju koja rukovodi mrežom mladih, pametnih ljudi”, ističe Stevandić.

Ujedinjena Srpska u svom radu i djelovanju može računati na podršku SNSD-a, poručio je Milorad Dodik. Ovo je bila prilika da prođemo kroz naše zajedničke aktivnosti, politike i da ukažemo na ono što je važno za RS i njenu politiku u budućnosti, kaže Dodik.

Partije koja je pokazala svoj uspjeh u organizaciji u posljednje vrijeme otkad je formirana, partije koja je danas dio skupštinske većine koja u RS dvotrećinska i važan dio karika ka osmišljavanju politika na nivou BiH.

U svečanom dijelu Skupštine Ujedinjene Srpske, dodjeljene su Povelje zahvalnosti zaslužnim predstavnicima stranke. Svečanoj sjednici prisustvovali su pored predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, predstavnici drugih političkih partija iz Republike Srpske, brojni gosti i prijatelji Ujedinjene Srpske.

(atv)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender