04. 08. 2020.
Guess na svojstven način pozdravio dolazak ljeta

Guess na svojstven način pozdravio dolazak ljeta

Guess na svojstven način pozdravio dolazak ljeta

U omiljenoj šoping destinaciji mnogih Banjalučana – Delta Planetu, održan je jedinstven događaj za sve ljubitelje mode u impozantnom interijeru trgovine Guess iz grupacije Fashion Company.

Osim predstavnika Fashion Companyja i visokih zvanica te predstavnika medija, ekskluzivno predstavljanje brenda posjetila su i brojna poznata lica, sve redom ljubitelji svjetskog poznatog brenda.

Brojne prisutne zvanice sa javne scene i modne elite uživale su u nastupu plesne grupe City Jazz koje su bile obučene u novu kolekciju “Vibras

Fashion komadi različitih krojeva u tropskim dezenima, popularne torbice koje se nose oko struka i retro naočale, kao apsolutni hit svih trendsetera oduševile su dame, dok su muškarci uživali u look-u koji odiše odvažnim savremenim stilom. Upravo zato je zaštitno lice nove kolekcije poznati latino pjevač J Balwin čiji stil se savršeno uklapa uz tonove i proljećno lice GUESS-a.

Fashion Company je vodeća tvrtka na području fashion industrije koja danas broji više od 100 prodajnih mjesta širom regije, s daljnjom tendencijom širenja i zauzimanja samog vrha kad je u pitanju šoping sa velikom dozom stila.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender