02. 12. 2021.
Sinergija američkog naslijeđa i atletskog izdanja

Sinergija američkog naslijeđa i atletskog izdanja

Sinergija američkog naslijeđa i atletskog izdanja

Tommy Hilfiger lansirao je nedavno novu mušku i žensku TOMMY SPORT kolekciju, koja predstavlja miks klasičnog američkog naslijeđa i vrhunskog atletskog dizajna s fokusom na komfor, sportski komadi integrišu tehnologiju kompresije, vodootporne materijale, fleksibilnost, kao i savremeni stil.

Artikle odlikuju izvanredne performanse koje omogućavaju optimalno kretanje i višenamjensko i dugotrajno korišćenje, te se mogu prenijeti i na buduće generacije koje su okrenute aktivnom životu, a sportske aktivnosti gledaju kao način života. Inspiracija za kolekciju potiče od raznovrsnih uticaja, polazeći od arhive brenda i bogatog TOMMY HILFIGER naslijeđa, preko urbanog gradskog stila, do trkačkih staza.

Sinergija američkog naslijeđa i atletskog izdanja

„Aktivan život danas postaje svakodnevnica i način na koji se oblačimo, a naredne generacije će očekivati dizajn koji je u skladu sa njihovim tzv. „on-the-go“ načinom života“ rekao je Tommy Hilfiger. „Odjeća treba da prati aktuelne trendove i mi se trudimo da izađemo u susret potrebama i željama potrošača i fanova lansiranjem TOMMY SPORT kolekcije, koja unosi dašak urbanog i odvažnog stila u svijet performansi i funkcionalnosti.“

Proljećna TOMMY SPORT kolekcija bogata je energijom i oživljava klasični sportski stil unoseći raznovrsne inovacije i moderne uticaje. Linija nudi širok asortiman modernizovanih komada poput: ženskih sportskih topova, helanki i šortseva osvežavajućih ih žarkim bojama, grafikom i prugastim detaljima. Novitet je i novi TOMMY SPORT logo, inspirisan ikoničnom TOMMY HILFIGER zastavom, koja odvažnom crvenom, bijelom i plavom bojom slavi bazu brenda. Reciklirajući i lagani materijali u kombinaciji sa tehničkim funkcionalnostima kreiraju kolekciju koja je spoj modernog stila, aktuelnih mladalačkih trendova i izvanrednih performansi.

Kolekcija TOMMY SPORT dio je ekskluzivne ponude trgovine TOMMY HILFIGER u šoping molu DELTA PLANET, Banja Luka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender