08. 12. 2021.
Modni spektakl u Banjaluci!

Modni spektakl u Banjaluci!

Modni spektakl u Banjaluci!

Na atraktivnoj lokaciji bazena Aquana u Banja luci, u petak 14.6.2019. održan je najprestižniji izbor ljepote za miss Earth BiH i miss Earth Hrvatske a tom prilikom je izabran i FOTOMODEL GODINE EVROPE I MODEL GODINE EVROPE jer su obe licence u vlasništvu Sare Kalabić.
Titulu najljepše žene u Bosni i Hercegovini,miss Earth BiH ponijela je Dzejla Korajlić iz Zenice dok je Merima Kalkan iz Sarajeva postala prva pratilja a druga pratilja Magdalena Lubura iz Istočnog Sarajeva.
Nova miss Earth Hrvatske je prelijepa Nera Nikolić iz Dubrovnika dok je Ivoni Vukovic is Sinja pripala lenta prve pratilje a druga pratilja je Maja Bojanić iz Šibenika.
Stručni žiri na čelu sa poznatom srbijanskom dizajnericom Milicom Tričković imao je težak zadatak da izabere najljepše od najljepših.
Specijalni gost i član zirija bila je i poznati model Sara Masoni.
FOTOMODEL GODINE EVROPE je prelijepa Tina Dinić iz Beograda a MODEL GODINE EVROPE postala je Ana Živojinović iz Beograda.
Vlasnica licence za cijeli Balkan Sara Kalabić čestitala je svim pobjednicama a aktuelnoj miss Earth BiH Dzejli Korajlić i aktulelnoj miss Earth Hrvatske Neri Nikolić pozeljela je mnogo sreće na izboru za miss Svijeta na Filipinima koji će se održati u periodu od 04.10. do 04.11. 2019 godine.

  

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender