12. 07. 2020.
Uhapšen mladić koji je ukrao više od 50 starih automobila

Uhapšen mladić koji je ukrao više od 50 starih automobila

Banjalučanin uhapšen zbog krađe auta

Banjalučanin M.G. uhapšen je zbog sumnje da je u nedjelju sa parkinga u Ulici Manjačkih ustanika ukrao automobil daevo lanos.

“Nakon zaprimljene prijave da je nepoznato lice otuđilo vozilo deav lanos, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, vozilo je nedugo zatim pronađeno u Ulici od Zmijanja Rajka, Banja Luka, a daljim radom identifikovan je osumnjičeni koji je stavio vozilo u  pogon pomoću ključa koji se nalazio u kontakt bravi i neovlašteno upotrijebio za vožnju”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svima saznanjima upoznat je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari” i da se protiv M.G. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

“Policijska uprava Banja Luka, apeluje na građane da preduzmu odgovarajuće mjere kako bi umanjili rizik od situacija u kojima bi kriminogena lica, koristeći nepažnju i odsustvo, otuđila ili ugorozila njihovu imovinu, da ne ostavljaju ključeve u vozilima, bez obzira koliko kratko napuštaju vozilo, jer potencijalni izvršioci i to prate i vješto koriste takve prilike za otuđenje vozila”, zaključuju u pomenutoj Policijskoj upravi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender