10. 07. 2020.
U KPZ-u Banjaluka obilježena Krsna slava

U KPZ-u Banjaluka obilježena Krsna slava

U KPZ-u Banjaluka obilježena Krsna slava

Kazneno popravni zavod Banjaluka obilježio je Krsnu slavu Svete apostole Petra i Pavla , u prisustvu saradnika i prijatelja ustanove.

Krsna slava KPZ-a Banjaluka, Petrovdan, obilježava se od 2011. kada je Episkop Banjalučki Jefrem predložio i odobrio krsnu slavu ustanove i kapele unutar ustanove, uzimajući u u obzir i život Hristovih apostola koji su, osim svetosti, imali i padova i posrnuća koji su na najbolji način ispravljali pokajanjem.

“Krsnu Slavu obilježavamo od 2011. godine u duhu vjere i tradicije i u krugu zaposlenih i prijatelja ustanove. To je i prilika da pokažemo zajedništvo, slogu i pošaljemo poruke mira, a svakako da svima pomaže da imamo što bolje rezultate u radu u budućem period”,  istakao je Selak.

Između ostalih, obilježavanju Krsne slave u KPZ Banjaluka prisustvovali su direktor Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Perica Stanić, direktor MUP RS Darko Ćulum, Ombudsmen za ljudska prava u BiH Ljubinko Mitrović, te predstavnici izvršne, sudske i zakonodavne vlasti.

Kazneno-popravni zavod Banjaluka i ove godine je dobio visoke ocjene i priznanja za primjeran rad od međunarodnih i domaćih institucija, a u rukovodstvu ove ustanove ističu da je to motiv više za zaposlene i rukovodstvo da još bolje i efikasnije obavljaju povjerene zadatke.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender