26. 11. 2020.
Željko Joksimović obradio pjesmu “Električnog orgazma” (VIDEO)

Željko Joksimović obradio pjesmu “Električnog orgazma” (VIDEO)

Željko Jokismović pokreće tri televizije

Željko Joksimović nije više samo pjevač i kompozitor. On je u vrhu regionalnih zvijezda, Srbiju je predstavljao na Evroviziji, ali ljubav prema muzici tjera ga da ide i dalje.

S muzikom je od malih nogu, harmoniku je svirao već s tri. Danas, ma kako zvučalo nevjerovatno, svira 14 instrumenata, pjeva, piše, aranžira.

Svi hitovi nastaju u njegovom studiju, koji se nalazi u raskošnoj vili u Beogradu u kojoj živi sa suprugom Jovanom i njihovo troje djece. Vila se nalazi u elitnom naselju Senjak, a prema pisanju srbijanskih medija, vrijedi 2,5 miliona eura.

Počeo je prošle godine raditi i na dva filma. Jedan film će biti o životu legendarnog Tome Zdravkovića.

“S Draganom Bjelogrlićem radit ću na filmu o legendi narodne muzike. Producirat ću taj film i s Bjelogrlićem se potruditi da na pravi način dočaramo Tominu biografiju”, rekao je Joksimović.

Ali, tu nije kraj s poslovnim izazovima. Beogradski mediji su objavili da Joksimović pokreće tri televizijska kanala. Regulaciono tijelo za elektronske medije u Srbiji izdalo mu je dozvolu za kablovske kanale K1 Studio, Stajl Fajl i TV DR, a sve tri u vlasništvu su njegove kompanije “Minakord media”.

Navodi se kako će K1 biti muzička televizija, TV DR će se baviti zdravstvom, a Stajl Fajl će promijeniti naziv i emitovati dječiji program.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender