24. 06. 2021.
Nova GUESS jesenja kampanja

Nova GUESS jesenja kampanja

Nova GUESS jesenja kampanja

Ove jeseni Guess s ponosom predstavlja modele Stefana Sala, Iuliiu Vasilevu i Emily Deyt-Aysage koji učestvuju u snimanju nove jesenske kampanje. Nova kolekcija kroz miks modernih trendova i autentičnog stila zadržava i naglašava prepoznatljivi Guess izražaj i donosi komade uz koje ćete iskombinovati savršen jesenski look.

Kampanju je zabilježila fotografkinjaTatiana Gerusova, ističući čari i otkrivajući sve misterije prelijepog mediteranskog ostrva Kapri. Komadi koje modeli nose savršeno se uklapaju uz plavo more i cijeli mediteranski štih.

Guess će posebno razveseliti ljubitelje bezvremenskog džinsa, pa će tako jesensku sezonu obilježiti njegovi raznovrsni krojevi, kombinezoni, jakne, mini suknje, šorcevi i nezaobilazni topići. Na velika vrata se vraća vještačko krzno kao glavni detalj atraktivnih modnih komada, a od uzoraka dominira klasični leopard i zmijski.

Džemperi ukrašene životinjskim uzorkom i jakne s kapuljačom mogu se kombinovati uz žutu moto jaknu ukrašenu zmijskim uzorkom, dok kombinacija sa dugom suknjom može činiti vaš dobitni jesenski look.

Nova GUESS jesenja kampanja

Mušku kolekciju će obilježiti jakne, hlače i košulje u svijetlom i tamnom džinsu, a svoju odjevnu kombinaciju mogu upotpuniti  moto jaknom s vještačkim krznom ili popularnim bomber modelima koji se nose preko majica ili košulja ukrašenih grafikom i logomaničnim detaljima.

Odabrane modele iz jesenje GUESS JEANS kolekcije možete kupiti u prodavnici GUESS u Banja Luci – Delta planet, kao i multibrand radnji FASHION&FRIENDS na istoj lokaciji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender