24. 06. 2021.
Marija Šerifović tri godine zaredom napunila Kastel

Marija Šerifović tri godine zaredom napunila Kastel

Marija Šerifović tri godine zaredom napunila Kastel

Rijetki su muzičari koji su u Banjaluci nastupili solističkim koncertom tri godine zaredom, pažljivi hroničari možda bi ih pronašli i na prste jedne ruke prebrojali.

Marija Šerifović upisala se u istoriju koncerata na kultnom Kastelu u Banjaluci, tri godine u nizu u avgustu marija je nastupila u Banjaluci 2017, 2018, 2019. godine, i svaki put tražila se karta više, sva tri puta tvrđava je bila puna!

Marija Šerivfović je mega zvijezda!

Bio je ovo koncert za kraj ljeta ali Marija je tu i za kraj godine kada će imati novogodišnji nastup.

“Ne mogu verovati da ste opet došli u ovolikom broju. Vi ste najbolja potvrda mog rada. Hvala, Banjaluko”, rekla je Šerifovićeva.

Koliko Banjaluka voli Mariju i uživa u njenim pjesmama, dokaz je publika koja je sve pjesme pjevala zajedno sa Marijom do posljednjeg atoma snage.

Cijelu priču upotpunio je mladi bračni par Dragan i Žana, koje je Marija izvela na binu te upravo njima otpjevala pjesmu “Aerosmitha” “I don’t want to miss a thing”.

Pored autorskih pjesama, Marija je pjevala i neke od vanvremenskih hitova.

Postoje pojedini muzičari i pojedine pesme koji su ostavili trag na mene i koji su me napravili pevačicom kakva sam danas. Koliko sam dobra u tome, to vi presudite”, rekla je Marija.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender